Nieuws


Dag Dakar - vrijdag 20 januari 2012

Dakar 2012 zit erop! Inmiddels weer 2 dagen terug in Nederland, druk bezig om een chronisch slaap tekort in te halen. Dakar was geweldig, Dakar was zwaar en uitputtend, Dakar is voor herhaling vatbaar!

De voorbereiding voor deze editie van Dakar was verre van ideaal. Pas op een heel laat moment ben ik bij het team aangesloten, veel tijd om me voor te bereiden had ik daarom ook niet. Desalniettemin is het debuut uitstekend verlopen met een overwinning in de T4-3 klassen en een 25ste plaats algemeen.

Tijdens de Dakar heb ik dagelijks een kort verslag uit gebracht van onze bevindingen. Uit de vele reacties en de enorme stijging in bezoekers aantal op mijn website, ga ik ervan uit dat jullie deze verslagen met plezier hebben gelezen. Jullie reacties hebben mij enorm gesteund en gemotiveerd nog beter te presteren, hiervoor wil ik dan ook een ieder van jullie bedanken!

Als je na bijna 3 weken Dakar eindelijk weer naar huis mag, dan is het heerlijk thuis komen wanneer je familie je opwacht op Schiphol. Als er dan thuis ook nog een plaatselijk duintje is aangelegd door mijn buren is het feest compleet!

De Dakar 2012 is nog niet volledig afgerond, mijn website wil ik nog verder complementeren. Ik ontvang binnenkort nog veel foto’s en filmpjes (ook onboard), deze zal ik dan ook op mijn website plaatsen om jullie een nog beter beeld te geven van wat wij hebben doorstaan.
 
Nogmaals heel erg bedankt en tot snel!
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Terug naar de vorige pagina >